| Welcome!!!!!! | |
|
+41Kuu Renee yuzuky Tatsumaki-san Serenity Hero Aoi_hana Kamizuro Ai.Enma.Death Goury Sinistra Max Sohma Kyo May Wong Kaname Chidori Zoey Arekandera Layla Spanzuratoarea demonilor Amelie Natural Lina Inverse Dextera Kamishiro Hayasaka Sakura misa Yumi Chidori Kaname Otome Asakura blonda bridgitte Keyko Weed Rosario Lara Croft Hina Rosetta Passel Dayada Layla Hamilton Lumiere Kyky Ignis Sora Éclair 45 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Renee G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 29 Localizare : in front of my PC....everytime... Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 22, 2008 8:37 pm | |
| wellcome! happy posting and no spam | |
|
| |
Yume Kaori New Member
Numarul mesajelor : 10 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 24/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mier Dec 24, 2008 6:59 pm | |
| Well,sunt Yume ^^.Am 12 ani .
Sunt o fana anime ca si voi.Anime-urile mele preferate sunt : Kiddy Grade, Kaleido Star,Naruto,Chobits,Elfen Lied, Lovely Complex,Bleach etc. Sunt mai multe,ce pot sa spun xD. Ascultl rock,jrock defapt tot inafara de manele~_~"(le urasc)
Daca aveti intrebari...doar intrebati...^^ | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Joi Dec 25, 2008 12:47 am | |
| HEEEEEEEEEEYA! Welcome here, happy psoting and have fun
Intrebare:de unde ai aflat de forum? | |
|
| |
Yume Kaori New Member
Numarul mesajelor : 10 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 24/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Joi Dec 25, 2008 5:43 pm | |
| Ohayo si multumesc mult de primire...^^. Intrebare:de unde ai aflat de forum? Well am cautat forumuri si am fasit acest frumos forum...^-^ | |
|
| |
Sakura G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 29 Localizare : Mai conteaza? Stare de spirit : Happy! Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Sam Dec 27, 2008 7:53 pm | |
| welcome for all!scuze de intarziere dar iar nu mai imi mergea internetul Distractie placuta,postari placute si sper sa ne intelegem minunat cu toti | |
|
| |
Rika New Member
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 28 Localizare : Anime Fantasy Stare de spirit : a little sad... Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 02/01/2009
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Vin Ian 02, 2009 4:16 pm | |
| Konichiwa,minna!!!Ma numesc Nicoleta,am 12 ani(zodia varsator),si sunt din Rep.Moldove.Sunt fana mare de animeuri de la 8 ani,iar animeurile mele preferate sunt:Kaleido Star.Kiddy Grade,Hell Girl,FMA,FMP,Honey and clover,Ginban kaleidoscope,Digimon,Card captor Sakura,Mew Mew Power,Spiral,Air TV...s.a. Hobbyurile mele:sa stau in fata pc-ului,sa lucrez in ps,sa desenez,sa citesc carti de magie si astronomie,sa brodez(ador la nebunie asta!!!),sa patinez,sa cant.Cam atat,parca nu am uitat nimic... Cite ceva despre mine:inaltime:1,61;ochii:vezi,parul:brunet deschis;calitate:ingeniozitate.\ Sper sa fim prieteni buni... | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Vin Ian 02, 2009 6:18 pm | |
| Heya Rika-chan, welcome here, happy posting and have fun with Kiddy454Grade Sper sa ne itnelegeam..intrebari nu am ^^ | |
|
| |
Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 30 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Sam Ian 03, 2009 6:03 pm | |
| Bine ai venit happy posting and have...aaa bigggggggggg fun | |
|
| |
Zoey G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Localizare : Oradea Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mar Ian 06, 2009 5:45 pm | |
| Welcome Rika!Happy posting si distractie placuta!!intrabari nu am! | |
|
| |
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mier Ian 07, 2009 3:41 pm | |
| Ce intarziata sunt TT^TT welcome here tuturor membrilor have fun si atentie la reguli ^^ | |
|
| |
Meer Campbell New Member
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 29 Localizare : Peste tot...nu stau niciodata intr-un loc Stare de spirit : extra fericita ca am scapat de teze si olimpiade Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mier Ian 07, 2009 9:36 pm | |
| Buna turor!Sunt de ceva zile aici asa ca m-am gandit sa imi fac si eu descrierea.So...
Nume:Cambell Prenume:Meer Zi de nastere:20 iunie Locul nasterii:Bucuresti,Romania Sex:Feminin Descriere:Sunt inalta cu parul roz.Imi place sa cant,am multe concerte.Sunt inteligenta,visatoare.Ador sa citesc,sa visez,sa alerg,sa merg cu bicicleta,sa privesc apusul (chiar daca nu prea il vad des),ador sa fac probleme la fizica.Nu ofer incredere oricui,chiar daca asa pare.Nu ador foarte multi profesori ci pe cei care considera ca pot sa fac ceva.Ca:profesoara de fizica de anul trecut,profesoara de fizica de anul acesta,profesorul de franceza,profesoara de bilologie.Pe ceilalti ii plac doar.Profesorul meu nesuferit este diriga sau profesoara de romana. Cea mai mare slabiciune:Sunt timida,foarte timida. Taria de caracter:Am incredere in prieteni.Eu consider prietenii cel mai de pret dar pe care il putem avea,dupa familie. Materia mea preferata:Fizica. Materiile care imi displace:Romana,Istoria Locurile mele preferate:Scoala,tara. Locurile care imi displac:Orasul Bucuresti. Note in plus: -note obtinute la ore:10-9,am si un 7 la mate si un 5 la istorie,dar se rezolva. -note obtinute la teza cu subiect unic:9,30 romana; 7,30 matematica. -concursuri/olimpiade:din clasa a 2-a am participat la toate concursurile Cangurul.Pana in clasa a 4-a la mate,apoi numai la engleza.Am participat si la Olimpiada de Romana,Biologie si Fizica. | |
|
| |
Zoey G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Localizare : Oradea Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mier Ian 07, 2009 11:37 pm | |
| Welcome here Meer Distractie placuta si postari placute!!!Intrebari nu am | |
|
| |
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Ian 19, 2009 3:05 pm | |
| Bine ai venit Meer Campbell happy post & have fun! | |
|
| |
Rosaline New Member
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 30 Localizare : ~dark palace~ Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mar Mai 05, 2009 6:39 pm | |
| o fac pe scurt ca dupa ma injurati:)) Ma numesc Iolanda, am 15 ani si sunt din Piatra-Neamt...sunt o fire mai tacanita de felul meu(si extrem de tacanita cand ma apuca prea tare), dar totusi intelegatoare, desi uneori sunt mai retrasa (asta se intampla cand sunt foarte concentrata) incerc sa nu il iau la bataie pe primul care ma scoate din pepeni:)))...asa ce sa mai spun..invat destul de bine ce pot spune...daca am mai fost vazuta pe forumuri atunci sunt cunoscuta drept Rosaline Dark, Dark Pristess, Mao, Diva, Twedledee..ce sa mai spun? a da, scriu poezii si cantece si fa serii manga..asa cateva enumeratii:
Hobby: -sa desenez(ador asta:X:X:X) -scriu cantece, poezii, scenarii manga -am jucat baschet un an si imi place foarte mult -sa stau la tv -sa ma uit la anime-uri si sa invat japoneza ..cam asta e in mare parte
Trupe fav...u know stuff legat de muzica: The Gazette An Cafe Miyavi Simple Plan Within Temptation Evanescence Linkin Park 30 seconds to mars Green Day Arssura La Familia Teasta Andore Morandi Avril Lavigne Nightwish Paramore ...si lista poate sa continue la nesfarsit
Anime(ma doare capu numai cand trebuie sa le enumar:))) Blood+ Gravitation Loveless Death Note Rozen Maiden Kiddy Grade Kaleido Star Bleach Naruto Strawberry Panic! Full Metal Panic! FMP Fumoffu FMP Second Raid Full Metal Alchemist Yu Yu Hakusho Dragonball Sailor Moon Ouran High School Host Club High School Girls Nerima Daikon Brothers .....si un mare etc.
daca mai aveti intrebari sau nelamuriri etc..intrebati | |
|
| |
Ai.Enma.Death G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 30 Localizare : Hell...that's my only place... Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mar Mai 05, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Rosaline New Member
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 30 Localizare : ~dark palace~ Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mar Mai 05, 2009 6:50 pm | |
| sysule...eram sa nu te recunosc..thank you | |
|
| |
Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 30 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Bien ai venit sys .. happy posting | |
|
| |
Rosaline New Member
| mersi si tie sys...asa, nu va ingramaditi:)))) | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mar Mai 05, 2009 6:56 pm | |
| Hello..welcome here..happy posting..no spam and have fun! Topic inchis! De acum va veti face prezentarile separat!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! | |
| |
|
| |
| Welcome!!!!!! | |
|