| Welcome!!!!!! | |
|
+41Kuu Renee yuzuky Tatsumaki-san Serenity Hero Aoi_hana Kamizuro Ai.Enma.Death Goury Sinistra Max Sohma Kyo May Wong Kaname Chidori Zoey Arekandera Layla Spanzuratoarea demonilor Amelie Natural Lina Inverse Dextera Kamishiro Hayasaka Sakura misa Yumi Chidori Kaname Otome Asakura blonda bridgitte Keyko Weed Rosario Lara Croft Hina Rosetta Passel Dayada Layla Hamilton Lumiere Kyky Ignis Sora Éclair 45 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 30 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Joi Oct 16, 2008 11:11 pm | |
| Nai pentru ce ati.....stii ca eu fac orice pentru tati meu,aproape orice | |
|
| |
Hero G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 43 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Joi Oct 16, 2008 11:18 pm | |
| Ca bine ai zis aproape..8-| | |
|
| |
Ai.Enma.Death G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 30 Localizare : Hell...that's my only place... Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Vin Oct 17, 2008 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Joi Oct 30, 2008 7:46 pm | |
| Welcome here have fun multe postari and new friends ^^ | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Vin Oct 31, 2008 11:28 am | |
| Hey,Hey WELCOME tuturor ^_^ sper sa va placa pe aici si scuzati de intarziere ~~"
Nyappy ! | |
|
| |
Sakura G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 29 Localizare : Mai conteaza? Stare de spirit : Happy! Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 01, 2008 5:15 pm | |
| Welcome for all.Scuze de intarziere.... Dar promit ca de acum inainte o sa imi fac bine treaba de moderator | |
|
| |
Serenity New Member
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 31 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 01, 2008 8:20 pm | |
| Ma numesc Oanna, am 15 ani si sunt o mare fana anime .Printre cele preferate se numara: Vampire Knight, Gravitation, Naruto, Shugo Chara, Itazura na Kiss, Sailor Moon, Tokyo Mew Mew, dar imi place marea majotitate Inafara de anime-uri ador sa cant si sa dansez....muzica e o parte importatnta din viata mea (ca si anime-urile desigur!) si sa ma plimb cu rolele...aaa da...si photoshopul imi place mult, dar inca nu stiu atat de multe Well cam atat...see ya!
Ultima editare efectuata de catre Serenity in Lun Dec 01, 2008 8:27 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 01, 2008 8:22 pm | |
| Heya Serenity, welcome heeeeereeee!! Happy posting, have fun si aig rija la reguli!! | |
|
| |
Sakura G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 29 Localizare : Mai conteaza? Stare de spirit : Happy! Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 01, 2008 8:32 pm | |
| Welcome!postari placute,ai grija la reguli si sper sa ne intelegem cat mai bine | |
|
| |
Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 30 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 01, 2008 8:43 pm | |
| heya bine ai venit,...happt posting | |
|
| |
Serenity New Member
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 31 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 01, 2008 8:47 pm | |
| thanx ya all! si eu sper sa ne intelegem cat mai bine...iar in privinta regulilor nu va faceti griji le voi respecta | |
|
| |
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mar Dec 02, 2008 7:18 pm | |
| welcome here Serenity have fun & new friends | |
|
| |
Tatsumaki-san New Member
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 31 Localizare : Onesti Stare de spirit : Happy ;;) Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Sam Dec 06, 2008 3:40 pm | |
| Salut :p Eu sunt Andreea: am aproape 16 ani: ii implinesc pe 6 februarie :p Sunt Varsator, dar eu nu vars ) Sunt mai speciala. Sunt din Onesti, judetul Bacau, Romania, Europa, Terra, Calea Lactee. Imi place sa ma uit la anime-uri cum ar fi: *Itazura na Kiss *Kaleido Star *Kiddy Grade *Marmelade Boy *Princess Tutu *Special A *Inuyasha *Gravitation Si multe altele. In timpul liber prefer sa ies afara cu prietenii sau sa stau pe net. Am ochii verzi, pistrui. Parul e mediu, saten inchis. Am o pasiune pentru desenat si Messenger. Imi place sa ascult: Cascada, Sugar, Beyonce, Rihanna, Blaxy Girls, LMNT. Culorile preferate sunt: *roz si gri *verde cu galben *alb cu negru *mov cu alb Daca aveti intrebari spuneti :p See ya! | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Sam Dec 06, 2008 3:46 pm | |
| Heya, welcome here dear, happy posting and have fuuuuuuuuuun!!^^ | |
|
| |
Rosario C class
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Sam Dec 06, 2008 7:08 pm | |
| Welcome here have fun , new friends & happy post! | |
|
| |
Kyky Ignis Admin
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Dum Dec 07, 2008 11:18 am | |
| heya...have fun and happy posting..dear >: D< | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Mier Dec 10, 2008 11:11 pm | |
| Helooooooooooooo!!! Bine ati venit pe forum ^________________^ Distractie placuta....sarbatori fericite alaturi de KD si de noi iarna cu multa zapada si Mosul sa va aduca ce vreti ^^ stiu ca mai e pana la Mos =)) | |
|
| |
yuzuky G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 28 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Dum Dec 21, 2008 6:03 pm | |
| ~Hey all! Sunt Diana din moinesti...pentru prieteni Dydy sau DyD, am 13 ani....adik ii implinesc pe 25 ianuarie...yup...sunt varsator, sunt o mare fana anime cu "M" mare...and my favorites anime are:Blood+ Full Metal Alchemist Full Metal Panic Aishiteru ze baby Elfen lied Kiddy Grade Blood+ Hellsing Jigoku Shoujo Spirala Card Captor Sakura Mew mew power Kamichu R.O.D. The TV Slayers Gravitation Kaleido star ...Plac muuult pisicutele....si anumite rase de caini. ...Lui Yuzuky ii place: Culoarea: Mov Sa alerge Sa iasa afara cu fetele Sa manance Junk Food Sa se contrazica Sa se aranjeze in fiecare dimineata Parfumul Catdelux Sa palavrageasca cu verisoara ei Dely (Eclair) Sa rada Sa comenteze baietii ...Lui Yuzuky nu ii place: Sa fie jicnita Sa manance la restaurante aglomerate Sa plece nemachiata din casa Sa vada animale suferind Sa citeasca sau sa scrie Sucul Giusto Sa se imbrace in uniforme (anumite uniforme) Sa fie comentata ...asta sunt eu ^.^ ....si inca ceva... Lui Yuzuky ii pare rau ca a acupat jumatate din pagina ^.^""" | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Dum Dec 21, 2008 6:06 pm | |
| Heeeya my dear verivara..sau mai ibne zis Yuzuky Postare placuta, no spam and have fun, sper sa'ti placa pe la mine! | |
|
| |
Serenity New Member
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Dum Dec 21, 2008 6:10 pm | |
| Welcome Tatsumaki-san & yuzuky!have fun, no spam si Sarbatori fericite! Happy posting!Bye | |
|
| |
Renee G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 29 Localizare : in front of my PC....everytime... Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Dum Dec 21, 2008 6:17 pm | |
| Bun venit pe forum! Happy posting and no spam! | |
|
| |
yuzuky G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 28 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Dum Dec 21, 2008 6:29 pm | |
| Yaaay!! Thx Thx | |
|
| |
Rosario C class
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Dum Dec 21, 2008 8:56 pm | |
| Welcome here happy post & have fun atentie pe la reguli si fara spam^^ | |
|
| |
Kuu New Member
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Localizare : HEAVEN Stare de spirit : ~happy~ Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 22, 2008 2:40 pm | |
| Salutare! Ma numesc Andreea ,am 14 ani, sunt zodia sagetator, si imi plac mult mult anime-urile, mai ales cele romantice/dramatice Vampire Knight, Bokura ga Ita, Mermaid Melody,Peach Girl, ef-A Tale of memories, Kyoshiro to Towa no Sora, Hakushaku to yousei etc... Hobby: sa stau tot timpul la pc Urasc: minciuna, barfa, fitzosi/fitzoasele, scoala si cam atat | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! Lun Dec 22, 2008 5:47 pm | |
| Heya, welcome here Kuu, happy posting and no spam! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Welcome!!!!!! | |
| |
|
| |
| Welcome!!!!!! | |
|