| flacarika's room | |
|
+3Lara Croft Keyko blonda bridgitte 7 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Yumi G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 63 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 11:30 am | |
| -Corect.cat timp ne mai povestesti tu ce ai inventat,flacarika,imi poti da un kg de mere rosii? | |
|
| |
blonda bridgitte G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 91 Varsta : 33 Localizare : papua noua guinee Stare de spirit : scrantita rau la cap Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 12:11 pm | |
| da, da imediat.poftim merele rosii, yumi.momentan sunt in plina cercetare dar nu in domeniul gastronomic ci fac experimente pe broscute pentru a vedea daca pigmentii din pielea lor pot fi folositi la creearea unei noi vopsele de par care se va chema ,,le Frog'', o sa dau lovitura cu vopseaua asta credeti-ma, zise flacarika | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 12:44 pm | |
| -pai si vopeseaua asta ce culoare va avea? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 91 Varsta : 33 Localizare : papua noua guinee Stare de spirit : scrantita rau la cap Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 2:13 pm | |
| initial verde dar pe masura ce trece timpul se va schimba adica va tinde sa ia o nuanta de auriu apoi gri , putin roscat bordot si apoi o intreaga gama de castaniu culminanad in final cu un negru de abanos. de asta folosesc broscute pentru ca au un potential incredibil(nici lacustele nu sunt de lepadat), credeti-ma, zise flacarik | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 2:15 pm | |
| -pai iti urez succes in proiectul asta si sper ca prima experienta nu va fi cu urmari de chelii | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 2:35 pm | |
| -Da, succes, desi sunt sigura ca nu vei avea nevoie la cat de priceputa esti! | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 3:30 pm | |
| multumesc mult de incurajari, daca vreti sa participati voluntare la experimentele mele va astept cu mare drag dar nu-mi asum raspunderea pentru consecinte oricum orice ar fi trecem peste | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 3:39 pm | |
| -Deci mergem undeva, ca vad ca ai terminat cu legaturile | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 3:42 pm | |
| da am terminat dar nu mai pot sa merg nicaieri azi pentru ca [ b]super blonda bridgitte the one and only flacarika[/b] trebuie sa invete.. asta e..doar daca vreti sa veniti pe la mine | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 3:50 pm | |
| -Bine! Eram in fata usii lui Bridget: -Deci, deschide-o, sa intram, ma dor picoarele de mor!!! | |
|
| |
Lara Croft Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 3:54 pm | |
| Lara era si ea -numi spune ca nu ai cheile la tine | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 5:08 pm | |
| intrati, intrati,scuze ca v-am facut sa asteptai, zise flacarika..doriti sa serviti ceva...? am facut mamaligutza, branza de burduf de oaie doar stiti ca eu am o stana aici langa oras,e proaspata branza..dar asezati-va pe canapea ..le pofti bridgette, dupa cum vedetii e tapata cu lana de oaie ..chiar eu cu manutza mea am tuns oile, zambi flacarika | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 6:33 pm | |
| -In sfarsit, un loc in care sa stai!!! Se tranti pe canaprea.Pe masa din fata era o vaza si cateva revista iar langa o fotografie -Bridgite, cine e tipa? Si arata spre cea de langa ea, cu un zambet larga data cu-un ruj rosu aprins vizibil foarte tare | |
|
| |
Lara Croft Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 6:34 pm | |
| Lara se aseza si ea jos langa Eclair | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 6:54 pm | |
| aa.....sa v-o prezint pe verisoara mea Marghiolitza Angelique...saraca de ea e surdo-muta,dar e foarte simpatica si vesela ,sa va spun un secret: lucreaza la stana mea de oi e mulgatoare sefa dar visul ei e sa devina make-up artist s-o machieze pe andreea marin pana atunci le machiaza pe babele din sat.....sa le vedeti ce sexy arata mai ceva ca madonna | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:00 pm | |
| -Incantata! Zise Eclair examinand-o..... | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:05 pm | |
| Marghiolitza Angelique incepu sa tipe si fugi din camera.Brigitte zise: aa ii e frica de straini eclair, ca e fata de la tara,n-a iesit in viata ei din sat... | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:08 pm | |
| 0_o -Ama...da....nu e nimic....sa....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sa.....sa ma duc sa o chem? ^_^' | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:11 pm | |
| nu , nu e nevoie s-a dus in curte s-o alinte pe Cassandra oita ei draga pe care am tuns-o ieri,isi va reveni, zise brigitte | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:13 pm | |
| -Ok....^_^'...dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare, cine era tipa cool din poza??? | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:20 pm | |
| eclair ....pai n-o recunosti pe Aglaya? colega mea de banca de la 5-8 aia care venea cu ciubote la ora de sport ,care s-a innecat cu oua kinder la ziua ta ??nu mai tii minte? acuma sta la bucuresti si are bani si-a facut operatie estetica de asta arata asa de bine, zise bridgitte | |
|
| |
Lara Croft Admin
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:22 pm | |
| -sa inecat cu oua kinder? Lara incepuse sa rada in hohote -nu mai pot,HAHAHA..... | |
|
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:29 pm | |
| da , saraca de ea e cam prostuta a incercat sa-si bage pe gat doua intr-o data ca ea asa face cu ouale gainilor de la stana ca are o foame ...vai vai dimineata cand sa duce in cotet dupa oua mai mai ca le infuleca pe toate ...crude | |
|
| |
Lara Croft Admin
| |
| |
| Subiect: Re: flacarika's room Sam Iun 14, 2008 7:39 pm | |
| nu rade lara...of saraca de ea a stat o saptamana in spital....i-au bagat 1 tub pe gat sa-i scota ouale....(si 3 dinti..din greseala)dar aglaya a supravietuit e o luptatoaare ..ieri s-a dus la spital si dupa ce si-a a facut analizele doctorii i-au propus un serviciu la sectia morga,sa machieze decedatii.....sa-i fi vazut ce bine aratau..ziceai ca sunt vii
Ultima editare efectuata de catre blonda bridgitte in Sam Iun 14, 2008 7:47 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: flacarika's room | |
| |
|
| |
| flacarika's room | |
|