| Ikuto's room | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Tatsumaki-san New Member
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 31 Localizare : Onesti Stare de spirit : Happy ;;) Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Ikuto's room Sam Dec 06, 2008 3:56 pm | |
| Intr-o camera cu draperii albastre usor patate de praf, se afla Ikuto. Se uita pe geam, privind pasarile care ciripeau. Camera sa arata dezordonat: pe jos erau cam vreo 4-5 carti deschise, cazute. Un scaun avea piciorul rupt, in timp ce o usa de la dulapul sau era rupta. Peretii erau albi, luminosi. Pe jos nu era covor, ci parchet: candva fusese bej, dar acum era maro. In urma cu o zi, acesta se luptase cu un monstru care dorea sa ii fure puterea de a fi Om-Pisica. Nu s-a deranjat sa faca ordine: in fond, cine ii vedea camera? Ofta si se duse in dreptul patului. Se aseza cu mainile sub cap. In timp ce gandea, auzi doua batai in usa. | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Ikuto's room Sam Dec 06, 2008 3:58 pm | |
| Eclair se gandi sa vada cine e noul vecin.Acum astepta ca usa din metal sa fie deschisa si sa o intampine cineva. | |
|
| |
Tatsumaki-san New Member
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 31 Localizare : Onesti Stare de spirit : Happy ;;) Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: Ikuto's room Sam Dec 06, 2008 6:29 pm | |
| Ikuto se indrepta spre usa si o deschise. In fata sa se afla o fata inalta, bruneta, cu ochii galbeni stralucitori. _Amu? intreba el. Semana atat de mult cu fosta lui iubita,... Si totusi... Amu nu era asa de inalta, si nu e bruneta. Doar daca nu s-a vopsit,... _Imi cer scuze pentru aspectul camerei, zise el cu privirea in pamant. | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Ikuto's room Dum Dec 07, 2008 7:20 pm | |
| -Nu e nimic...eu sunt Eclair.. Zise fata zambind | |
|
| |
Tatsumaki-san New Member
| Subiect: Re: Ikuto's room Lun Dec 08, 2008 5:44 pm | |
| Ikuto scutura din cap, incercand sa alunge iluzia lui Amu. _Auzi, incepu Ikuto. Am nevoie sa-mi faci o favoare, incepu el mormaind. | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Ikuto's room Lun Dec 08, 2008 10:24 pm | |
| -O.o.......ce fel de favoare???O_O' | |
|
| |
Tatsumaki-san New Member
| Subiect: Re: Ikuto's room Mier Dec 10, 2008 7:38 pm | |
| Ikuto o mai privi o data. Paru a ezita, dar deschise in cele din urma gura: -Imi prezinti si mie imprejurimile? zise el. Sunt nou, adauga, vazand nedumerirea de pe chipul fetei. | |
|
| |
yuzuky G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 28 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Ikuto's room Lun Dec 22, 2008 2:45 pm | |
| Pe langa ei alerga Yuzuky, foarte grabita. -Heeey!! Eclly te-am cautat peeeste tot. Oh...cine e baiatul asta dragutz ? ii sopti Yuzuky lui Eclair. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ikuto's room | |
| |
|
| |
| Ikuto's room | |
|