| Parerea vizitatorilor | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Parerea vizitatorilor Joi Apr 24, 2008 10:51 pm | |
| Ce parere aveti, vreti sa va inscrieti? | |
|
| |
Ony-chy Vizitator
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Vin Apr 25, 2008 1:05 pm | |
| da e fain forumul numai ca ar trebui sa mai lucrezi la el ma cam deranjeaza galbenul asta strident care nu prea se potriveste cu fundalul albastru plus mustele alea din bara "home Faq search etc" cam atat sper sa nu mi-o iei in nume de rau totusi forumul e organizat bine si o sa si ma inscriu |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Vin Apr 25, 2008 2:21 pm | |
| Arigatto, va astept in continuare criticile! | |
|
| |
Death an Vizitator
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Vin Mai 02, 2008 2:33 pm | |
| Super forum, cred de fapt cu siguranta am sa ma inscriu! |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Sam Mai 03, 2008 5:16 pm | |
| Mersi! | |
|
| |
Storm Vizitator
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Sam Iul 05, 2008 7:53 am | |
| Foarte dragut forum.Imi place .Are subiecte interesante si useri care stiu sa raspunda.Imi place! |
|
| |
Kokoro Vizitator
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Sam Iul 12, 2008 11:55 pm | |
| Imi place tare mult forumul. Cel mai mult camerele fetelor-original!!! si cred ca ma inscriu si eu dar nu acu...e 1 noaptea |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Dum Iul 13, 2008 3:04 am | |
| Ne bucuram ca iti place ^_^ si te asteptam sa te inscri apropo acum e 4:03 dimineata ~~" deci acum chiar e tarziu -_- | |
|
| |
anime-xt Vizitator
| Subiect: .. Joi Aug 14, 2008 8:25 pm | |
| Este dragut site-ul dar am niste sugestii ^ ^. Schimbati emoticoanele.Nu-mi plac Dati pe si la cautare puneti emoticoane pentru forum si mai departe sper ca stiti. Hm..Ar mai fi ..bannerul de sus e prea mic ..schimbati`l k 400x400 sau 500x500.Si cu alt aspect.Daca vreti sa faceti treaba buna puteti sa ma contactati sa va dau poze frumoaseee. Si eu am un site cu prietena mea! suntem la inceput avem nevoie de noi membrii... V-as putea sa va mai dau sfaturi. In rest e ok.. ID: kupil_kumintee p.s. sper ca nu v-ati suparat! |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Joi Aug 21, 2008 11:48 pm | |
| Multumim si apropo, daca te vei inscri...vei avea un warn din prima pentru publicitate | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Mar Aug 26, 2008 4:43 pm | |
| Ok vad ca iti place sa dai sfaturi,asta e bine insa....hei eu te stiu si iti stiu si forumul......ar trebui sa mai lucrezi la el...ok asta nu mai conteaza aici,arigato de comment ^_^ | |
|
| |
Kiddy_Gr Vizitator
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor Mier Mar 11, 2009 9:10 pm | |
| Foarte interesant forumul!!!!mai ales ca kiddy grade e animeul meu favorit!!!!eclair rocks |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parerea vizitatorilor | |
| |
|
| |
| Parerea vizitatorilor | |
|