| Kiddy grade | |
|
+4Sora Lumiere Kyky Ignis Éclair 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Kiddy grade Dum Iun 01, 2008 10:45 am | |
| Kiddy grade, este unul dintre anime-urile cele mai reusite, avand si o manga cat se poate de buna.Anime-ul, a fost creat in 2002 fiind o serie sience fiction, avand 24 de episode. totul incepe intr-un viitor indepartat cand omenirea descopera lucruri noi si exploreaza alte planete.Atunci, pentru a mentine pacea s-a creat G.O.T.T, organizatia galactica de tarif.2 fete, Eclair si Lumiere, sunt unele dintre cei mai buni agenti ai acestia.Cele doua trec prin diferite situatii, fiind persoanejele principale. | |
|
| |
Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 29 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Subiect: Re: Kiddy grade Dum Iun 01, 2008 10:46 am | |
| Foarte tare lai descris imi place mult si e unul din anime-urile mele preferate il ador | |
|
| |
Lumiere New Member
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 30 Localizare : Mai conteaza ??? Stare de spirit : Happy :D Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 01/06/2008
| |
| |
Sora C class
Numarul mesajelor : 230 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Kiddy grade Lun Iun 02, 2008 9:33 pm | |
| Mie imi place acest anime. Este foarte dragut ^_^. As vrea sal mai dea inca odata. Mia placut cel mai mult de personaje cum erau conturate | |
|
| |
misa New Member
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 29 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 15/06/2008
| Subiect: Re: Kiddy grade Dum Iun 15, 2008 3:50 pm | |
| Kiddy grade este un anime foarte fain shi grafica,vocile sunt super este unul dintre animeurile mele preferate | |
|
| |
Dextera G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 30 Localizare : Global Organization of Trade and Tariffs Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Kiddy grade Sam Iun 21, 2008 1:09 pm | |
| Kiddy Grade ii cel mai fain anime io ma uit in fiecare zi k il am pe dvd ...numa k ii pe engleza (naspa)pe japoneza ar fi fost mai fain..... da nu conteaza ,macar il am nu? | |
|
| |
Sakura G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 29 Localizare : Mai conteaza? Stare de spirit : Happy! Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Anime-ul Kiddy Grade este anime-ul meu preferat Lun Iun 30, 2008 5:05 pm | |
| anime-ul Kiddy Grade este unul dintr-e cele mai reusite anime-uri posibile pe glob .Sincera sa fiu nu prea am inteles povestea .Personajul meu preferat este Eclair dar si Lumier este pe locul2. | |
|
| |
Sakura G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 29 Localizare : Mai conteaza? Stare de spirit : Happy! Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Anime-ul Kiddy Grade este anime-ul meu preferat Lun Iun 30, 2008 5:08 pm | |
| anime-ul Kiddy Grade este unul dintr-e cele mai reusite anime-uri posibile pe glob .Sincera sa fiu nu prea am inteles povestea .Personajul meu preferat este Eclair dar si Lumier este pe locul2. | |
|
| |
Zoey G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Localizare : Oradea Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Kiddy grade Sam Iul 12, 2008 4:41 pm | |
| Si mie mia placut acest Anime.Imi place de Eclair si de Tweedledee.Pe locul 3. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kiddy grade | |
| |
|
| |
| Kiddy grade | |
|