| (x.x) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dhanny. G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 32 Localizare : Oriunde ti-ai dorii :) Stare de spirit : Uh, nici eu nu stiu. Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: (x.x) Vin Iun 18, 2010 9:08 pm | |
| -Sunt plictisitor, stiu...Ai vrea sa mergem sau sa facem ceva? Sunt deschis la sugestii - ma uitam si eu un pic la catelusi cum se jucau. -Ce n-as da sa fiu in locul lor uneori... | |
|
| |
Kimiko G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 72 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 12:59 am | |
| Mam uitat la el zambind. -Nup,nu esti plictisitor,asta e munca mea u sunt deobicei plictisitoare. -Si okay hai sa facem ceva,dar ce? | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 32 Localizare : Oriunde ti-ai dorii :) Stare de spirit : Uh, nici eu nu stiu. Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 2:28 pm | |
| Am scos un Yo-Yo din buzunar si am zis in timp ce ma jucam cu el: -Pai nu stiu...Putem inchiria niste role si sa ne dam prin parc? | |
|
| |
Kimiko G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 2:50 pm | |
| -Neah,pare plictisitor si din cate tin minte nu mai mam dat pe role de la varsta de 15 ani deci sigur o sa cad in bot. | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 3:49 pm | |
| Ma jucam cu Yo-Yo-ul ganditor ce sa facem, in timp ce ma uitam la cer... | |
|
| |
Kimiko G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 6:51 pm | |
| Mam ridicat de pe banca si mam asezat pe iarba intinzanduma cu mainile sub cap,privind cerul. | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 7:25 pm | |
| M-am ascuns in spatele ei si am inceput sa o gadil ca pe un copil mic. | |
|
| |
Kimiko G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 7:28 pm | |
| Eram foarte sensibila cand venea vorba de gadilat si am inceput sa rad si sa ma zbat. -Hai...t-te rog lasa'ma iti indeplinesc 3 dorinte.am spsu printre rasete | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 7:38 pm | |
| -Trei dorinte zici? Bineee... Am stat cateva minute cu YO-Yo-ul in mana si m-am gandit la dorinte..... -Prima dorinta: Te gandesti tu la o dorinta -A doua dorinta: Sa vii cu mine la un restaurant -A treia dorinta, un sarut, daca nu cer prea mult - Ultima dorinta era cam prea de tot, dar eh. | |
|
| |
Kimiko G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 7:45 pm | |
| -Pai incerc sa le indeplinesc pe fiecare. -Prima...hmm....sa nu am mai gadili -A doua...okay -Si a treia...hmmm.nu stiu...adica....okay.am dat din umeri lam lasat pe spate si mam pus deasupra lui proptinduma in maini,mi'am lipit incet buzele de ale lui,sarutandul pasional,infiltrandumi incet limba in gura lui. | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 8:22 pm | |
| Am luat-o de maini si i-am jucat jocul. I-am muscat incet buza inferioara si am ridicat-o in picioare: -Deci mergem la restaurant acuma? | |
|
| |
Kimiko G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 8:26 pm | |
| -Okay,am mormait eu incet,privind in jos | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 9:34 pm | |
| -Nu vrei sa mergem? Daca nu vrei, eu nu te oblig, credeam ca doar ne putem cunoaste mai bine - incercam sa ma uit in ochi ei | |
|
| |
Kimiko G.O.T.T member
| Subiect: Re: (x.x) Sam Iun 19, 2010 9:37 pm | |
| -Okay,pai ce am zis eu ceva?lam intrebat oftand si lam tras de mana alergand inainte. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: (x.x) | |
| |
|
| |
| (x.x) | |
|