| Filme horror...buhuhu | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dhanny. G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 32 Localizare : Oriunde ti-ai dorii :) Stare de spirit : Uh, nici eu nu stiu. Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Mier Iun 16, 2010 9:55 pm | |
| Ma uitam la scenele de groaza ca si la desenele animate de cand eram mic, si dintr-o data m-a apucat o chicoteala ciudata timp de 3 secunde. -Scuze, nu stiu ce m-a apucat. Nu m-i s-a mai intamplat asa ceva demult.... | |
|
| |
Shimamoto New Member
Numarul mesajelor : 9 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Mier Iun 16, 2010 10:03 pm | |
| - Ți ce pare amuzant? Am spus eu, cu o privire speriata. Unele faze, foarte sangeroase, mă cam speriaseră. | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 32 Localizare : Oriunde ti-ai dorii :) Stare de spirit : Uh, nici eu nu stiu. Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Mier Iun 16, 2010 10:06 pm | |
| -Unele faze ma distreaza, zau ca da... Dar am vazut lucruri mai rele in Anglia, unde m-am nascut. Chiar nu ai de ce sa te sperii, nu-s o fire sadica - zisem in timp ce zambeam, uitandu-ma in ochii ei, incercand sa o imbratisez usor, fara sa observe. | |
|
| |
Katelin G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 96 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 15/06/2010
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Mier Iun 16, 2010 11:21 pm | |
| AM oftat adanc si mam lasat cu capul pe spatele canapelei. | |
|
| |
Shimamoto New Member
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Mier Iun 16, 2010 11:56 pm | |
| Am rămas cu privire ațintită asupra micului ecran. Eh, mie una chiar mi se părea destul de înfricoșător filmul, așa că mi-am mutat privirea în altă parte, spre fereastră. | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Joi Iun 17, 2010 11:10 am | |
| M-am uitat spre Shimamoto shi i-am soptit -Iti este frica? | |
|
| |
Shimamoto New Member
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Joi Iun 17, 2010 10:05 pm | |
| Am inghitit in sec. Nu voiam sa creada ca imi era fica, asa ca am negat. - Ah, nuu, e doar un film, am zambit eu scurt. | |
|
| |
Dhanny. G.O.T.T member
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu Joi Iun 17, 2010 10:43 pm | |
| Ma uitam 1 minut in ochi ei si am zis: -Ti-e frica, si am strans-o in brate cu o mana. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filme horror...buhuhu | |
| |
|
| |
| Filme horror...buhuhu | |
|