Draga Jurnelule
Astazi a fost o zi foarte dura.Din nou am mers cu Flacka...ghici unde...LA MUZEU!....au multe tabloaie invechite pe-acolo...intr-un colt era Monalisa ce statea si se uita la noi ranjita.Flacka era foarte bucuroasa si s-a dus sa o atinga..dar oooops!
Se pare ca era un camp magnetic in jurul donsoarei Monalisa.Flacka a cazut la podea si a inceput sa urle ca o nebuna:
- Citat :
- -Au...au...AAAAAAAUUU!!!.....Mana...spatele...ficatul...AU....inimaaaaaaaaaa!!!!
Am chemat salvarea imediat.Iam facut o poza cand au luat-o aia cu targa...saraca...acum scriu de langa ea, in spital..e adormita......a facut 17 injetii...
Nu a fost o zi prea happy....
Ser ca prietena mea Flacka sa-si revina curand!!
Daca maine nu se trezeste tre' sa ma duc in piata si sa-i vand zarzaveturile.A avut o recolta buna de marar anul asta dar gogosarii au fost cam slabuti.Dupa ce termin cu piata....(voi pleca la ora 3 pentru ca mai am de facut niste lucruri pentru ea)....ma duc sa-i iau camionul de la fiare vechi...a intrat intr-un stalp ieri..da si ea!...in timp ce conducea isi facea manichiura cu oja ei SOFTFLACKA....e naturala....m-am dat si yo odata da' na mai stat nimeni langa mine o saptamana.E facuta din prune arse si inca un ingredient secret care nu vrea sa mi-l zica.Asa...dupa ce termin cu camionul ma duc pe la mn pe-acasa.
Aici la spital nu prea imi plac conditiile pe care le are....miroase oribil si sta intr-un pat cu paduchi...sper sa nu ia ca va trebui sa vorbim un timp prin telefon.Iam adus un buchet de buruieni, sper sa-i placa!
Acum ma apuc sa-i mai lustruiesc din veioze.....
Pa, am sa te tin la curent!