Kiddy Grade
Kiddy Grade
Kiddy Grade
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Kiddy Grade

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Jurnalul lui Eclair

In jos 
AutorMesaj
Éclair
Admin
Éclair

feminin
Numarul mesajelor : 1054
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Stare de spirit : crazy
Bara de warn :
Jurnalul lui Eclair Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jurnalul lui Eclair Right_bar_bleue

Jurnalul lui Eclair Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jurnalul lui Eclair Right_bar_bleue

Data de inscriere : 23/04/2008

Jurnalul lui Eclair Empty
MesajSubiect: Jurnalul lui Eclair   Jurnalul lui Eclair I_icon_minitimeLun Sept 08, 2008 2:47 pm

I love you Draga Jurnalule I love you

Astazi am fost cu Flociricka adica a pardon, Flackarica intr-o mica excursie cu camionul ei.Si la renovat din nou, ia schimbat rotile..a cumparat niste roti super cool de la second hand, doar ca putin sparte, ciupite si murtare.Am mers asa de tare cu ele!!!Am facut pana de 3 ori, nu ca de obicei, de 4 ori.A fost o zi benoasa!!!
Jurnalul lui Eclair 2chvper
Sus In jos
https://kiddy454grade.forumgratuit.ro
Éclair
Admin
Éclair

feminin
Bara de warn :

MesajSubiect: Re: Jurnalul lui Eclair   Jurnalul lui Eclair I_icon_minitimeMar Sept 09, 2008 10:24 pm

Draga jurnelule,

Astazi a fost o zi foarte interesanta.Din nou am petrecut-o cu Flaacka, nu styu pe unde sunt celelalte.Am mers la shopping cu ea...a fost foarte greu cu scarile rulante.Flackarica vine dintr-un mediu mai taranesc si nu sti ce's alea scari rulante....asa ca a crezut ca ne-au invadat extraterstrii.A alergat in fuga si a sart o faza pusa la vanzare foarte scumpa pe care a trebuit sa o platim.
Ne-am cumparat multe lucruri noi...ea si-a luat o blana de oaie, doua cizme din piele de vaca si un fular din carne de papagal.Eu mi-am luat o rochie sexy cu decolteul mare si niste mantofi inalti de aprozimativ 2 metri.
Uite o poza cu flcaka la shopping:
Jurnalul lui Eclair UsagiKou002
Si ea mey...s-a transformat in Sailor moon si a lesinat lumea...da le-am zis yo ca e doar un costum ieftin si niste efecte speciale.dupa aia m-au intelessi au vrut tot sa faca poze cuea...

BYEEE!!
Sus In jos
Éclair
Admin
Éclair

feminin
Bara de warn :

MesajSubiect: Re: Jurnalul lui Eclair   Jurnalul lui Eclair I_icon_minitimeMier Sept 10, 2008 12:05 am

Draga Jurnelule cat

Astazi a fost o zi foarte dura.Din nou am mers cu Flacka...ghici unde...LA MUZEU!....au multe tabloaie invechite pe-acolo...intr-un colt era Monalisa ce statea si se uita la noi ranjita.Flacka era foarte bucuroasa si s-a dus sa o atinga..dar oooops!
Se pare ca era un camp magnetic in jurul donsoarei Monalisa.Flacka a cazut la podea si a inceput sa urle ca o nebuna:
Citat :
-Au...au...AAAAAAAUUU!!!.....Mana...spatele...ficatul...AU....inimaaaaaaaaaa!!!!
Am chemat salvarea imediat.Iam facut o poza cand au luat-o aia cu targa...saraca...acum scriu de langa ea, in spital..e adormita......a facut 17 injetii...
Nu a fost o zi prea happy....
Ser ca prietena mea Flacka sa-si revina curand!!
Daca maine nu se trezeste tre' sa ma duc in piata si sa-i vand zarzaveturile.A avut o recolta buna de marar anul asta dar gogosarii au fost cam slabuti.Dupa ce termin cu piata....(voi pleca la ora 3 pentru ca mai am de facut niste lucruri pentru ea)....ma duc sa-i iau camionul de la fiare vechi...a intrat intr-un stalp ieri..da si ea!...in timp ce conducea isi facea manichiura cu oja ei SOFTFLACKA....e naturala....m-am dat si yo odata da' na mai stat nimeni langa mine o saptamana.E facuta din prune arse si inca un ingredient secret care nu vrea sa mi-l zica.Asa...dupa ce termin cu camionul ma duc pe la mn pe-acasa.
Aici la spital nu prea imi plac conditiile pe care le are....miroase oribil si sta intr-un pat cu paduchi...sper sa nu ia ca va trebui sa vorbim un timp prin telefon.Iam adus un buchet de buruieni, sper sa-i placa!
Acum ma apuc sa-i mai lustruiesc din veioze.....

Pa, am sa te tin la curent!

Jurnalul lui Eclair Anime_glitter_graphics_02
Sus In jos
Éclair
Admin
Éclair

feminin
Bara de warn :

MesajSubiect: Re: Jurnalul lui Eclair   Jurnalul lui Eclair I_icon_minitimeMier Sept 10, 2008 5:03 pm

Draga jurnelule....

Astazi am terminat tot ce mi-a incredintat flacka, a fost destul de greu sa-l conving pe nenea de la fiare vechi sa-mi dea inapoi camionul...am negociat foarte mult.
Dupa am plecat sa o vizitez la spital.Cand am ajuns se giugiulea cu beculetz si mi-am pus mana la ochii mei cei firavi.flacka il tinea in brate pe Beculet...cand ma vazut Flacka la aruncat artistic pe doctoras care a cazut pe mine...offffffff....XD
Mi-a facut zob buchetul meu perfect de papadii!Flacka se simtea foarte bine..doctoru' a zis ca va iesi din spital cat de curand

Zbey!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Jurnalul lui Eclair   Jurnalul lui Eclair I_icon_minitime

Sus In jos

Jurnalul lui Eclair
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-