|
| Oracolul meu | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Dextera G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 30 Localizare : Global Organization of Trade and Tariffs Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Oracolul meu Sam Iun 21, 2008 2:08 pm | |
| nume varsta data nasterii zodie culoarea parului culoarea ochilor prietene
preferate
trupe melodii haine materii planta animale filme jocuri emisiuni tv
vise si dorinte
iubes urasc cea mai mare dorinta cea mai groasnica experienta cea mai amuzanta experienta cea mai infricosatoare experienta cel mai frumos vis cel mai negru cosmar urarea ta pt mine poza ta[daca ai]
trupe:Within Temptation,TATU,metallica melodii:Within Temptation-See who I am,TATU=toate,metallica-I disapear haine:jeansi...si tricouri cum au rockeristi materii:hmmm...sa ma gandesc...informatica,engla si cam atat planta:trandafirii.... animale:pisici,caini.... filme:SCARY MOVIE1,2,3,4 ,ACADEMIA DE POLITIE 1,2,3,4,5,6,7 si Alien vs Predator jocuri:GTA vc,3 ,NFS Underground1,2 emisiuni tv:cronica carcotasilor
vise si dorinte
iubesc:...is umpic nebunatic...eclair si lumiere..... urasc:SCOALA cea mai mare dorinta:sa le am pe eclair si lumiere cea mai groasnica experienta:nu mai stiu cea mai amuzanta experienta:nici asta nu mai stiu.... cea mai infricosatoare experienta:sa copiez la romana...(nu mo pris profu ) cel mai frumos vis:cu eclair si lumiere cel mai negru cosmar: k saream de undeva si picam jos in gol.... urarea ta pt mine:tineo tot asa!!!! | |
| | | Sakura G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 29 Localizare : Mai conteaza? Stare de spirit : Happy! Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Oracolul meu Dum Iul 27, 2008 4:50 pm | |
| nume:Danutza varsta:13 data nasterii:13 iunie 1995 zodie:gemeni culoarea parului:saten culoarea ochilor:verzi prietene:Iulia,Flori,Nico
preferate:forbalul,Anime
trupe:Tatu,RBD,N&D... melodii:RBD-ser o parecer haine:fusta de blugi,maieu rosu materii:desen,sport,biologie planta:floare animale:tigru filme:Titanic jocuri:Ctazy taxi... emisiuni tv:Anime
vise si dorinte:sa fiu membru ES
iubesc:da urasc:da cea mai mare dorinta:sa fiu membru ES cea mai groasnica experienta:i-a cazut unui coleg de clasa pantaloni cea mai amuzanta experienta:o colega de clasa a facut toata clasa sa rada pana la lacrimi cea mai infricosatoare experienta:eram intr-o seara pe la poarta si m-a speriat un baiat cel mai frumos vis:eram iubita lui David Becam cel mai negru cosmar:eram o tocilara urarea ta pt mine:ti-neo tot asa | |
| | | Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Oracolul meu Joi Aug 14, 2008 12:51 am | |
| nume:Delia varsta:14 data nasterii :18 octombrie 1994 zodie:balanta culoarea parului:blond inchis culoarea ochilor:albastrii spre verzi prietene:Diana, Cristina, Andreea preferate trupe:oh..multe melodii: haine:orice atata timp cat e de bun gust materii:pauza, normal planta:trandafirii animale:cats filme:Blestemul fantomei si inca altele care desigur am uitat cum se cheama jocuri:GTA emisiuni tv:Magic taxi, Nora pentru mama vise si dorinte iubes:libertatea, tot ce e frumos etc urasc:scoala, oamenii laudarosi, invidioasi si mincinosi...sa nu uitam de tradatori cea mai mare dorinta:top secret cea mai groasnica experienta: cea mai amuzanta experienta:cand a cazut varamia in beci si am crezut ca a murit cea mai infricosatoare experienta:ah...wel.....au fost multe...... cel mai frumos vis:habar n-am, sutn uituca rau cel mai negru cosmar:scuze, eu le am verzi....eh, nu vreau sa-mi amintesc...adica e ceva mai personal urarea ta pt mine:hopa sus! Off topic :Am sters mesajele postate de Mitsuri si Dextera pentru ca nu 'picau' bine pe forum.De asemenea am editat primul mesaj al lui Deaxtera si am adaugat al doilea mesaj.Mai cititi si voi regulile sau ah, mai vreti nste persoane banate ca sa va calmati?
Ultima editare efectuata de catre Éclair in Vin Ian 02, 2009 12:51 pm, editata de 1 ori | |
| | | Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 30 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Subiect: Re: Oracolul meu Sam Sept 20, 2008 9:56 am | |
| nume:sonia varsta:13 ani data nasteri:27 noiembrie 1995 zodie :sagetator culoarea parului:saten cu suvite rosi(noul meu look) culoarea ochilor:schimbatori prietene:o multime
trupe:black eyed peas,linkin park,etc melodii:o gramada haine:in ce ma simt bine materie:biologia planta:lacrimiara
animale:hamsteri filme:she creature jocuri:nu prea am emisiuni tv:nu prea am
iubesc:alchimia,animeurile,si mai multe chesti intime urasc:mincuina,barfa si tradarea cea mai mare dorinta:secret cea mai groaznica:nu prea am
nu prea mai am chef sa continuu | |
| | | Ai.Enma.Death G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 30 Localizare : Hell...that's my only place... Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Oracolul meu Sam Oct 04, 2008 3:12 pm | |
| nume : diana varsta : 14 ani data nasterii : 4 mai 1994 zodie : taur culoarea parului : saten culoarea ochilor : albastri prietene : prea multe ca sa le numar trupe : D'espairsRay, Alice nine, An cafe, Myiavi, the gazette, Unsraw, danger gang, ayabie, sid, versailles, gagaaling melodii: Kamikaze, Clevage haine : orice...dar sa fie trasnit materii : sportul planta : crin animale : caini filme: comedii si aventura jocuri : nu am jocuri favorite emisiuni tv : - vise si dorinte : vreau sa vizitez japonia iubesc : Jrock, anime, sa desenez, sa ma plimb cu rolele urasc : MANELISTII cea mai mare dorinta : Sa vizitez japonia cea mai groasnica experienta : am alunecat pe o banana si miam spart capu cea mai amuzanta experienta : um...am multe cea mai infricosatoare experienta : am nimerit la un mosneag sadic in loc sa ma duc la bunikmea acasa cel mai frumos vis : am visat ca am un prieten cel mai negru cosmar : miam omorat parintzii urarea ta pt mine : Um...tineo tot asa | |
| | | Tatsumaki-san New Member
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 31 Localizare : Onesti Stare de spirit : Happy ;;) Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: Oracolul meu Dum Dec 07, 2008 2:52 pm | |
| nume: Andreea varsta: 16 ani ( fac in februarie ) data nasterii : 6 februarie '93 zodie: Varsator culoarea parului: Saten inchis culoarea ochilor: Verzi prietene: Dyu, Deea, Patraselu' , Funkadelic, Stefy, Adina, Ana, bizi ^__^ ( nimeni dintre ei nu e pe forum :p ) trupe: Cascada Blaxy Girls melodii: Cascada - Miracle ; Bad Boy; Everytime we Touch. Hilary Duff - Who's that girl? ; Fly. Fergie - Big girls don't cry. Britney Spears - Lucky ; I'm not a girl ; Born to make you happy. haine: Sport de culori: albastru, mov, galben, verde, gri. materii: Dirigentia. ) planta: Ar fi Irisul. animale: Cainele, Leul filme: High School Musical 1 jocuri: Tarzan ; =)) emisiuni tv: Cronica Carcotasilor, Tradati in Dragoste vise si dorinte: Sa devin patinatoare :p iubesc : pe mine ) urasc: prostia cea mai mare dorinta: sa-mi ating steaua cea mai groasnica experienta: probabil sa intrii cu capul intr-un semn de circulatie de fata cu 3 baieti, ei sa rada, iar prietena ta Ana sa se uite la tine ca la o aratare ) cea mai amuzanta experienta: hmm,... cred ca azi-noapte. am avut febra si cica m-am sculat in capul oaselor, si i-am zis lui George ( varul meu ) " Lada e acolo. " si m-am culcat la loc =)) Mi-a zis azi-dimineata cea mai infricosatoare experienta: Cand l-am auzit pe Guta cel mai frumos vis: Sa devii ceea ce nu esti cel mai negru cosmar: Sa-ti vezi mama moarta. urarea ta pt mine: Te pup, desi nu te cunosc :p:)) poza ta[daca ai] | |
| | | Kuu New Member
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Localizare : HEAVEN Stare de spirit : ~happy~ Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Re: Oracolul meu Mar Dec 30, 2008 9:11 pm | |
| Nume: Andreea Varsta:14 ani data nasterii: 26.11.1994 zodie: sagetator culoarea parului: saten (si saten spre blond vara) culoarea ochilor: caprui prietene: andreea si lavinia (nu le cunoasteti) hobby: sa stau la pc 25 din 24 ore^^ trupe: ayu hamasaki, BoA, an cafe...si cam atat^^ haine: elegante si sport...nu-mi plac brizbrizurile materii: desenul, romana si engleza planta: trandafirii animale: tigrul siberian filme: D.O.A si in rest orice film cu zombi jocuri: Perfect World International (mmorpg) Zu online (mmorpg) emisiuni: nu privesc la tv vise si dorinte: sa am aripi albe si stralucitoare, sa zbor si sa fiu o zeita iubesc: calculatorul,pe mami si pe tati =)) urasc: minciuna cea mai mare dorinta: sa zbor cea mai groaznica experienta: mi-am rupt mana cea mai amuzanta experienta: am cantat in somn cea mai infricosatore experienta: cand am vise urate (mor de frica) cel mai frumos vis: am visat ca eram un inger ^^ urarea mea pentru tine: bravo (ce mai urare) poza mea: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oracolul meu | |
| |
| | | | Oracolul meu | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |