| calitate/defect/sfat | |
|
+6Dextera Sakura Rosario Yumi blonda bridgitte Éclair 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: calitate/defect/sfat Mier Iun 18, 2008 5:44 pm | |
| Toata lumea cred ca stie regulile dar hai sa le mai spun odata Trebuie sa spui o calitate, un sfat si un defect userului de mai sus.....sau de ce nu mai multe! De exemplu: Calitate:esti***** si***** Defect:nu imi place ***** sfat:fi mai **** Sau ceva de genu, teh, eu imi astept randul ^_^ | |
|
| |
blonda bridgitte G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 91 Varsta : 33 Localizare : papua noua guinee Stare de spirit : scrantita rau la cap Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Mier Iun 18, 2008 6:05 pm | |
| eclair calitate: esti prietenoasa si oarecum mamoasa defect: cam bagaciosa si perversa sfat:hmmm greu de zis...fii mai razboinica si mai putin pusa doar pe rele | |
|
| |
Yumi G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 63 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Joi Iun 19, 2008 1:09 pm | |
| blonda bridgitte
Calitate:amuzanta,perseverenta,de treaba Defect:un pic prea insistenta Sfat:ramai cum esti! | |
|
| |
blonda bridgitte G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 91 Varsta : 33 Localizare : papua noua guinee Stare de spirit : scrantita rau la cap Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Vin Iun 20, 2008 9:48 pm | |
| yumi calitate: prietenoasa si pozitiva defect: posibil o mica parsiva care se ascunde sub o masca inocenta(am spus posibil) sfat: fii mai scandalagioaca si omoara-ti toti dusmanii prin decapitare | |
|
| |
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Vin Iun 20, 2008 10:04 pm | |
| blonda bridgitte: calitate: amuzanta; optimista;tupeista defect: putin cam....insitenta; uneori.....bagacioasa si umpic cam prea tupeista ( nu am zis din rea vointa) sfat: incerca putin sa mai lucrezi la: insistenta ; si umpic la tupeu....(adica sa fi putin mai altfel....adica sa nu mai fi asa insistenta uneori sau tupeista) '' sper sa nu o iei de rau.... " __________________________ | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Dum Iun 22, 2008 10:37 pm | |
| Mitsuricalitate:o userita activa, foarte de treaba, la locul ei, draguta defect:poate nu un defect...nu mai ingrosa scrisul sfat:continua postarea!!!!! | |
|
| |
Sakura G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 29 Localizare : Mai conteaza? Stare de spirit : Happy! Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Dum Iul 27, 2008 3:35 pm | |
| Eclair calitate:frumoasa,buna luptatoare,amabila,de treaba defecte:nu ai sfat:tine-o tot asa | |
|
| |
Dextera G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 30 Localizare : Global Organization of Trade and Tariffs Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Sam Aug 02, 2008 11:09 pm | |
| Cornelia Calitate:Frumoasa,desteapta Defecte:n-ai asa ceva Sfat:Ramai cum esti | |
|
| |
Lina Inverse New Member
Numarul mesajelor : 9 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 27/05/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Mar Oct 07, 2008 8:50 am | |
| Dextere desi nu te cunosc bag si eu niste aiureli p-aci.. Calitate:crd ca esti de teraba..si fan/a rpg destul de mare k te-am mai avzut pe unele forumuri Defecte:habar nam Sfat:be you! | |
|
| |
Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 30 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Mar Oct 07, 2008 4:54 pm | |
| Lina inverse Calitate:super cool,dragutza and funny Defecte:habar nam Sfat : sa fi mai activa;) | |
|
| |
Ai.Enma.Death G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 30 Localizare : Hell...that's my only place... Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Mar Oct 07, 2008 6:27 pm | |
| Kyky^^ Calitati : esti amuzanta, de treaba Defecte : un sincer...habar n-am.. Sfat : Tine-o tot asa =^^= | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Lun Dec 01, 2008 8:36 pm | |
| Ai.Enma.Death Calitate:esti prietenoasa, draguta si de treaba Defect:well...well...well....XD Sfat:Fi o userita activa! | |
|
| |
Kuu New Member
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Localizare : HEAVEN Stare de spirit : ~happy~ Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat Dum Dec 28, 2008 3:46 pm | |
| Éclair calitate: esti foarte de treaba si amabila defect: esti prea buna ( da,da, si asta poate fi un defect) a...si prea ingaduitoare sfat: um...nu stiu ce sfat sa-ti dau | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: calitate/defect/sfat | |
| |
|
| |
| calitate/defect/sfat | |
|