| Ora de fizica | |
|
+5Dextera Yumi Rosario Lara Croft Éclair 9 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Vin Iun 20, 2008 12:58 am | |
| Lara merse in banca si isi baga fizica in geanta pe urma sa indreapta spre iesire.Vroia sa mearga in curte | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Vin Iun 20, 2008 1:15 am | |
| Eclair iesi din clasa cu capul in jos. | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Vin Iun 20, 2008 1:18 am | |
| Lara o vazu pe Eclair si merse sa o ontrebe daca e bine -Eclair esti bine? | |
|
| |
Éclair Admin
Numarul mesajelor : 1054 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Stare de spirit : crazy Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Vin Iun 20, 2008 1:20 am | |
| -Nu, mi-a pus 3!!!!!!!!! | |
|
| |
Lara Croft Admin
| Subiect: Re: Ora de fizica Vin Iun 20, 2008 7:49 am | |
| -3?eu am vazut 7 nu 3.Ei lasa am sa te ajut la un proiect pentru ati mari nota | |
|
| |
Yumi G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 63 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Vin Iun 20, 2008 10:09 am | |
| -3?!Nu prea cred,poate n-ai vazut tu bine,Eclair! | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Ora de fizica Vin Iun 20, 2008 12:28 pm | |
| -Cred ca am vazut destul de bine...si merci Lara | |
|
| |
Lara Croft Admin
| Subiect: Re: Ora de fizica Dum Iun 22, 2008 10:10 pm | |
| -trebuie sal omoram | |
|
| |
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Lun Iun 23, 2008 1:09 am | |
| -Asa e... dar... parca as sti o vraja...dar nu sunt sigura...care sa faca din nota 3 ;nota 8 sau mai mare..... _________________________ | |
|
| |
Lara Croft Admin
| Subiect: Re: Ora de fizica Lun Iun 23, 2008 1:44 am | |
| -mrrrrr......perfect,gandestete la vraja | |
|
| |
Dextera G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 30 Localizare : Global Organization of Trade and Tariffs Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Sam Iul 05, 2008 1:02 am | |
| Nu trecu mult timp si se suna de ora.Normal toti elevii intra in clasa.Pe usa intra Dextera.Il inlocuia pe profesor pentru ca avea ceva de rezolvat si ia acordat ora lui Dextera. Dextera:Salut!!Eu va voi inlocui profesorul cat timp este plecat.Daca aveti intrebari ,va ascult. | |
|
| |
Kamishiro Hayasaka New Member
Numarul mesajelor : 22 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Lun Iul 21, 2008 1:51 pm | |
| Kamishiro intarzie la ora.-Va rog sa ma scuzati ca am intarziat.Ce ce tu nu esti profesorul esti prea tanar. | |
|
| |
Zoey G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Localizare : Oradea Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Lun Aug 04, 2008 11:50 pm | |
| Zoey a intarziat si ea la ora ... Se uita in jos jenata...Scuzatima domnule profesor ...dar se uita la profesor si....Dextera?????Tu?????? | |
|
| |
Dextera G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 30 Localizare : Global Organization of Trade and Tariffs Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Lun Aug 04, 2008 11:56 pm | |
| Da Zoey,sunt eu Dextera. Poate vati mirat ca sunt prea tanar,dar am vrut sa incerc si altceva.Daca vreti sa vorbiti,puteti..dar in liniste | |
|
| |
Meer Campbell New Member
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 29 Localizare : Peste tot...nu stau niciodata intr-un loc Stare de spirit : extra fericita ca am scapat de teze si olimpiade Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Dum Dec 21, 2008 1:43 pm | |
| Eclair intra si eu pe usa.Intarziase la ora,deoarece profesoara de fizica o tinu pentru a-i spune toate tampeniile pe care le-au spus colegii fetei la ora.Auzi...aldura sa se noteze cu Q. 'Offf...oare acesti copii nu au auzit de Kelvin,Celsius si Fahrenheit?'gandea Eclair in timp ce urca scarile spre clasa.
Batu la usa si intra. "Buna zi...."dar fata se opri vazand cine era la catedra."Ma scuzati,dar unde este domnul profesor?"intreba fata uimita. | |
|
| |
yuzuky G.O.T.T member
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 28 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Lun Dec 22, 2008 10:22 am | |
| Yuzuky alerga cat putu de repede si deschizand usa, nu numai ca o dadu pe Eclair jos , dar cazu si peste ea. -- AAAAAAAA!!! XD oops...imi pare rau. Sunt noua in scoala si mi-a luat ceva timp sa imi gasesc clasa ^.^"" Fata se duse in ultima banca. | |
|
| |
Éclair Admin
| Subiect: Re: Ora de fizica Lun Dec 22, 2008 1:51 pm | |
| -Aaaauuu....xD Fara ridica privirea si vazu cine era: ''-Ah...aia nu e....fata de aseara????!!!'' Eclair se indrepta impiedicata spre banca ei.In timpul orei numai la ea se uita si nu'si putea lua gandul de la ce a fost seara trecuta. | |
|
| |
Meer Campbell New Member
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 29 Localizare : Peste tot...nu stau niciodata intr-un loc Stare de spirit : extra fericita ca am scapat de teze si olimpiade Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Ora de fizica Mar Dec 23, 2008 2:45 pm | |
| ooc:Eclair,admin,cred ca Yuzuki a dat peste mine,pentru ca eu eram in usa.Am sa imi schimb nick-ul ca sa nu se mai faca confuzie.
bic:Eclair si ridica de pe jos,isi ceru scuze de la "profesor",apoi se aseza in spate langa Yuzuki. "Esti bine?"intreba fata,in soapta,in timp ce se aseza. "Da...nu-ti face griji!"spuse Yuzuki. "Profesorul"incepu sa vorbeasca,asa ca toata clasa se cufunda in liniste. Geamul era deschis,iar adierea din acea dimineata de primavara ii zbura lui Eclair pe fata. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ora de fizica | |
| |
|
| |
| Ora de fizica | |
|