| Ora de matematica... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Ora de matematica... Vin Iun 13, 2008 12:57 pm | |
| Mitsuri statea plictisita in banca ei.....ura foarte mult matematica cand auzea de ea i se facea rau - Of.....! Doamne cine a mai inventat matematica asta ....nu e buna de nimic......doar ne chinuie .....-isi zise ea in gand..... _____________________ | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Ora de matematica... Vin Iun 13, 2008 2:10 pm | |
| Lara statea in a 3-a banca de la geam si se uite ingandurata pe fereastra. -Ce zi superba,spunea ea in gand | |
|
| |
Kyky Ignis Admin
Numarul mesajelor : 823 Varsta : 30 Localizare : cluj Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 26/05/2008
| Subiect: Re: Ora de matematica... Vin Iun 13, 2008 2:15 pm | |
| kyky statea in prima banca de la geam si se uita la profa asa speriata dar nu stia de ce | |
|
| |
Rosario C class
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 30 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Ora de matematica... Vin Iun 13, 2008 2:25 pm | |
| Mitsuri ii scrise un bilet Larei in bilet scria; Hei.....Lara...... sti vreo vraja care sa adoarma proful? Intreab-o si pe kyk........eu am stiut una...dar nu mio mai amintesc asa bine.....si daca as spuneo....poate ar iesi altceva.... ________________ | |
|
| |
Lara Croft Admin
Numarul mesajelor : 666 Varsta : 31 Localizare : Croft Manor Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Ora de matematica... Vin Iun 13, 2008 4:07 pm | |
| Lrara ii trimite inapoi lui Mitsuri un bilet pe care scria; -Pai ar fi o vraja insa nu prea am folosito si daca o fac fara antrenament ar putea sal adoarma de tot...nu ca ar fi rau dar pe urma merg eu la directiune.... | |
|
| |
Sora C class
Numarul mesajelor : 230 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Ora de matematica... Vin Iun 13, 2008 6:33 pm | |
| Sora le scrisese un bilet fetelor: - Iar vreti sal adormiti pe profu? Cu atata mai bine, dupa aceea poate mergem la un suc ca mie sete | |
|
| |
Lara Croft Admin
| Subiect: Re: Ora de matematica... Vin Iun 13, 2008 6:36 pm | |
| Lara scrisese inapoi -Si mie mie sete iar afara e o zi asa frumoasa....pacat sa o irosim aici ca si asa nu scriem nimic....cel putin eu nu scriu nimic | |
|
| |
Kamishiro Hayasaka New Member
Numarul mesajelor : 22 Bara de warn : Karma : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Ora de matematica... Lun Iul 21, 2008 1:53 pm | |
| kamishiro intarziara ca de obicei si cerandusi scuze se aseza in spate fiind pregatita sa faca vraji pe profu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ora de matematica... | |
| |
|
| |
| Ora de matematica... | |
|